Wat ik kan doen voor jou

Design van Tessa

Heb je mooie content maar nog geen goede vorm om het in te zetten? Ik kan je helpen met alles: van een compleet nieuwe huisstijl of logo tot een stramien voor je social media, een complete whitepaper of strak e-book.

 Bekijk hier mijn portfolio.

Tekst van Tessa

Op zoek naar de juiste bewoording? Blijf je maar backspacen tijdens het schrijven? Ik kan je helpen. Wil je een inspirerende tekst die pakkend is én eer doet aan de inhoud? Neem dan contact met mij op. 

Design én Tekst

Design en tekst zijn als friet en mayo. Het een kan niet zonder het ander.

Wil je gave en goed werkende content, die lekker leest en er ook nog professioneel uit ziet? Met mijn expertise op beide vlakken kan ik je ook hierbij helpen. 

 

F.A.Q.

Snel antwoord op een vraag? Kijk dan even hier!

Omdat het voor jou ook makkelijker is werk ik met een totaalprijs per project. Die prijs is afhankelijk van het werk dat ik voor je doe en de wat precies je vraag is. 

Wil je een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met mij op

Vrijwel alles wat je maar wil. Heb je specifieke eisen? Deel die dan zo snel mogelijk met mij. 

Dat is een grote verandering! Ik spreek je graag ook persoonlijk over je wensen en eisen, maar over het algemeen kan je hieraan denken:

Een logo (in alle wenselijke bestandtypen), nieuw informatie materiaal voor klanten en een stramien voor de gewenste communicatiemiddelen (social media, powerpoint, whitepapers, etc.). In overleg maak ik ook een huisstijl handboek voor je. 

Indien je ook een nieuwe missie en visie geschreven wil hebben dan kan ik daar ook bij helpen.

We zullen altijd kijken naar wie je doelgroep is en wat hun behoefte is. 

 

Naast dat ik graag informatie van je ontvang om je organisatie goed te leren kennen, zullen we per opdracht ook bekijken wie wat aanlevert. Een paar vuistregels lees je hieronder:

Beeld/foto’s: Indien je beeld of foto’s hebt die je wil dat ik gebruik dan ga ik ervanuit dat jij dit aanlevert in de juiste formaten. (Indien je wil dat ik specifiek beeld gebruik maar dat zelf aankoop dan wordt dit verrekend in de totaal prijs.) 

Huisstijl: Ik ontvang graag huisstijlhandboeken, kleurcodes en lettertypes van jou zodat wat ik maak goed past bij wat jullie al gebruiken.  

Ja zeker! Ik heb een bachelor Engelse taal en cultuur en schrijf dus op ‘near-native’ niveau. Dat betekent dat ik moeiteloos goedlopende Engelse teksten voor je maak. 

Van alles! Dat ligt wederoom weer aan jouw eisen. Maar om toch een lijstje te geven:

Adobe Illustrator

Adobe Indesign 

Adobe Photoshop

Canva (het is mogelijk om mijn bestanden in je eigen canvas te gebruiken!)