Over mij

Tessa - sinds 1992

Je kan wel stellen dat ik een talenknobbel heb, maar of ik hem zo gebruik als anderen? Ik denk het niet.

Na een talige studietijd (Engels bachelor en Neerlandistiek master die opleidt tot redacteur) belandde ik namelijk in de zorg. Als assistent-projectmanager voor verbouwingen en later ook als regionaal projectmanager voor een samenwerking van diverse ziekenhuizen. Daarna sloeg ik het commerciële pad in en ging ik van strategisch projectmanager bij een grote kratten fabrikant naar Business developer (zeg maar gewoon accountmanager) bij YSE – een organisatie die mensen en organisaties helpt groeien. “Maar waar is de taal?” denk je vast.

Nou, is die is er altijd geweest. Taal is namelijk de basis van alle communicatie. Of het nou gaat om een belletje met je moeder of een presentatie voor de raad van bestuur. Wil jij een collega overtuigen? Gebruik de juiste taal. Wil jij een klant enthousiasmeren? Gebruik de juiste taal. Wil jij je bedrijf beter profileren? Je raad het nooit: gebruik de juiste taal. Kortom: Ik ben altijd met taal bezig – en dat vind ik heerlijk.

Maar zoals we allemaal wel weten is alleen woord niet meer genoeg tegenwoordig. En daarom gebruik ik ook graag mijn andere grote liefde om de woorden kracht bij te zetten: Design.

Van jongs af aan was ik al te vinden in musea waar ik zo veel mogelijk kunst na tekende en bracht ik weekend kleurend of in klikkend in photoshop door. Met een grote liefde voor gedrukte non-fictie boeken kan ik ook een boek kopen puur voor hoe het eruit ziet – en dan niet de inhoud hebben gelezen. 

Deze twee liefdes combineer ik graag voor jou om samen opzoek te gaan naar de woorden en design die jouw boodschap echt kracht geven!

Ik ga graag voor je aan de slag! 

Tessa